Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

TRANSPORTNI VALJCI

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4
 

NEOPHODNI VALJCI TRANSPORTERA

Projektujemo i proizvodimo STARKLINE® transportne valjke. Naša ponuda obuhvata valjke čija nosivost je od 50 N do 10 kN sa prečnicima od 12 do 159 mm. U zavisnosti od fabričkih potreba, prilagođavamo valjke prema tehničkim zahtevima kupca.

 

Moltech proizvodi valjke za razne transportne aplikacije:

  • u rasponu od manjih, lakih valjaka do jakih valjaka za teške uslove za rudarstvo, preradu hrane, obradu drveta
  • valjci za potporu remenja, transportnih traka i za opštu namenu
  • motorizovani transportni valjci
  • kompletan asortiman se sastoji od većih valjaka za transport paleta (sa prečnikom od 89 mm) i od manjih valjaka za transport kutija (sa prečnicima 30, 40, 50 i 60 mm)
  • valjci su napravljeni po meri od različitih  materijala u različitim oblicima, kao što su translatorni bubnjevi, valjci za navodjenje, zavrtnjene ili obložene verzije

Bez minimalne količine za narudžbu, projektujemo, proizvodimo i montiramo transportne valjke u bilo kojoj tehničkoj izvedbi, uključujući ležajeve, kućišta ležaja, zaptivke, materijal cevi, specijalni zaštitni premaz i/ili završnu obradu vratila.

Na tržištu Mađarske Moltech je jedini ovlašćeni distributer Van Der Graaf industrijskih bubanj motora, bitova i konzola sa visokim kvalitetom. Bubanj motori su dostupni u raznim kombinacijama sa prečnicima od 80 mm do 620 mm, opseg snage je od 0,04 kW do 60 kW sa brzinama od 0,007 m/s do 6 m/s. Garancija i postprodajna usluga se podrazumeva.